Tovább a hiteligénylésre »
 
 
;

hirdetés

Hitelinformációk

Gyorskölcsön – azonnali segítség nem váratlan kiadások esetén
A gyorskölcsön valóban nagy segítség lehet, ha hirtelen kerülünk pénz szűkébe, így sokan élnek ezzel a mentőlehetőséggel. Ám minden hitel lehetőségnek, a gyorskölcsönnek is vannak feltételei, és azzal is számolnunk kell, hogy a gyorsaságnak bizony ára van – szó szerint.
A gyorskölcsön két nagyon fontos szempontból mindenképpen előnyös lehet számunkra, ha mindenképpen kölcsön felvételén gondolkodunk. Az egyik a gyorsasága, a másik pedig, hogy szabad felhasználása

 

Személyi hitel – A kölcsönök egyik legnépszerűbb tagja a személyi hitel, ám érdemes néhány fontos dologgal tisztában lennünk mielőtt belevágnánk!
Először is a személyi hitel nem más, mint egy nem jelzálog alapú kölcsön, aminek fedezetét a jövedelmünk jelenti. Kisebb összeg felvételét teszi lehetővé, ám természetesen a személyi hitel is feltételekhez kötött.
Mivel a személyi hitel jövedelem alapú, így szem előtt kell tartanunk, hogy ez a legfontosabb szempont, amelyet a hitel elbírálásánál figyelembe vesznek. Ahhoz, hogy személyi hitelért folyamodhassunk, a munkaviszonyunknak minimum 6 hónapja fenn kell állnia. Emellett a személyi hitel csak 18 éven felüliek és 65 év alattiak számára elérhető kölcsönforma.